Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

8ste rit voor het goede doel

juni 16 - juni 17

27752274_2006277406056219_3105756123423734438_n

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij terug in juni onze motorrit ten voordele van een goed doel. Elk jaar kiezen we een ander doel, waarnaar de volledige opbrengst van het motortreffen gaat.

Dit jaar kiezen we voor  ‘De Bevertjes‘ uit Oedelem.

‘De Bevertjes’ is een school waar kleuters en kinderen met een matige tot ernstige motorische en/of mentale achterstand leren leren. Elk kind krijgt een persoonlijke begeleiding om de totale ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen. Hier kunnen kinderen sociale vaardigheden aanleren door samen te spelen en leren dag- en weekplanningen opmaken en volgen. Elk kind leert hier zijn talenten kennen. Meer info over de school kan je hier terugvinden in het filmpje dat de school maakte.

‘De Bevertjes’ uit Oedelem kunnen het budget goed gebruiken voor het uitbreiden van hun snoezelruimte. Snoezelen is een combinatie van snuffelen en doezelen. Het is een proces van ontdekken en activiteiten stimuleren, maar ook van ontspannen, tot rust komen en genieten. Zo stimuleert snoezelen verschillende zintuigen en vergroot dit het welbevinden van personen met een beperking (bron, 2017).

Meer info over de rit wordt binnenkort bekend gemaakt.

SAVE TE DATE!

Gegevens

Begin:
juni 16
Einde:
juni 17
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

RKB2
Website:
www.redknightsbelgiumii.be

Locatie

Kazerne Oostkamp
Siemenslaan
Oostkamp, west vlaanderen 8020 België
+ Google Maps