Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

9de rit voor het goede doel

juni 14 - juni 16

Every year, we organize an event for a good cause, known as the mini-convention in Belgium. This year, it will take place from June 15th till June 16th. As annual tradition, all Red Knights are welcome on our ‘Gathering of the Knights’, on June 14th.

The good cause will be ‘De Bevertjes’ again, the same school as last year.

Save the date! More information will be published on this website soon.


Naar jaarlijkse traditie organiseren wij terug in juni onze motorrit ten voordele van een goed doel. Elk jaar kiezen we een goed doel, waarnaar de volledige opbrengst van het motortreffen gaat. Dit jaar kiezen we opnieuw voor  ‘De Bevertjes‘ uit Oedelem.

‘De Bevertjes’ is een school waar kleuters en kinderen met een matige tot ernstige motorische en/of mentale achterstand leren leren. Elk kind krijgt een persoonlijke begeleiding om de totale ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen. Hier kunnen kinderen sociale vaardigheden aanleren door samen te spelen en leren dag- en weekplanningen opmaken en volgen. Elk kind leert hier zijn talenten kennen. Meer info over de school kan je hier terugvinden in het filmpje dat de school maakte.

‘De Bevertjes’ uit Oedelem kunnen het budget goed gebruiken voor het uitbreiden van hun snoezelruimte. Snoezelen is een combinatie van snuffelen en doezelen. Het is een proces van ontdekken en activiteiten stimuleren, maar ook van ontspannen, tot rust komen en genieten. Zo stimuleert snoezelen verschillende zintuigen en vergroot dit het welbevinden van personen met een beperking (bron, 2017).

SAVE THE DATE! Het motortreffen zal doorgaan op 15 en 16 juni 2019. Naar jaarlijkse gewoonte zijn alle Red Knights welkom op de Gathering of the Knights op de vooravond van dit weekend (14 juni). Meer informatie volgt binnenkort

Nodig al je vrienden en familie uit, het wordt een prachtige achtste editie dit jaar met jullie er bij!

Gegevens

Begin:
juni 14
Einde:
juni 16
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

RKB2
Website:
www.redknightsbelgiumii.be

Locatie

Kazerne Oostkamp
Siemenslaan
Oostkamp, west vlaanderen 8020 België
+ Google Maps