Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rit brandweer Zottegem tevens vzw Pinocchio

15 april 2018

Een bepijlde rondrit van 150 km t.v.v. vzw Pinocchio.

Het idee om een motorrit op te nemen in de jubileum-activiteiten kwam van enkele brandweermannen motorliefhebbers. De jubileum motorrit werd “Lenterit 150 jaar Brandweer Zottegem” gedoopt verwijzend naar de legendarische lenterit die ettelijke jaren in onze stad werd georganiseerd.

Een rit van juist 150 km die in en rond onze hulpverleningszone Vlaamse Ardennen loopt. Hierbij zijn drie controleposten voorzien telkens aan een brandweerkazerne van een post in onze zone.We doen hierbij voornamelijk landelijke wegen aan en voorzien kruisingen met grotere banen via veilige kruispunten. De rit wordt volledig bepijld zodat het voor elke deelnemer gemakkelijk en veilig te volgen is.

De opbrengst van de motorrit wordt geschonken aan vzw Pinnocchio welke in gans België de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden.
Dankzij onze sponsors kunnen we een groot deel van onze vaste kosten dekken waardoor we maximaal de opbrengst schenken aan ons goed doel.

Praktische informatie
Start en einde van de rit is uiteraard aan de brandweerkazerne van post Zottegem aan de Meengracht.

Inschrijven en vertrekken kan vanaf 9u tot 12u.

Deelname kost voor de piloot € 8 en voor de duo € 6. Hierin zijn inbegrepen naast de deelname aan de rit, een koffie met ontbijtkoek en een gratis consumptie bij start of aankomst in onze kazerne.

Live optreden vanaf 16u30: Late Night Shot

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Evenement Categorieën:
,

Locatie

brandweer Zottegem
Meergracht
Zottegem,
+ Google Maps