21 september 2019

Laatste nieuwtjes

This page in English?

NIEUWJAARSWENSEN VAN DE VOORZITTER

Graag zou ik jullie en je familie een schitterend en gezond nieuwjaar toewensen, veel veilige kilometers gunnen en voor sommigen onder ons kijken we uit naar een mooie uitbreiding van het gezin.

Ik wens jullie ook allemaal een prettige verjaardag toe van ons chapter! Inderdaad Red Knights Belgium II werd 10 jaar geleden boven het doopvont gehouden. Bij deze breng ik ook een welgemeende ‘dankjewel’ uit aan de stichtende leden om ons chapter te realiseren. Het heeft al vele en innige vriendschappen doen ontstaan.

We gaan dit jubileumjaar uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Er staan het komende jaar reeds heel wat activiteiten gepland. Zo gaan we van start met onze jaarlijkse ledenvergadering (zie persoonlijke uitnodiging) en daar doen we een extra strikje rond. In mei staat ook de eerste ‘Springparty’ in Balen op het programma. Daaropvolgend mogen we in juni onze 9e rit voor het goede doel organiseren, waarvan het doel op de ledenvergadering zal bekend gemaakt worden. Het eerste weekend van juli gaan we opnieuw een ‘d Ardennen-‘back to basic’-offensief in elkaar boksen. Hou 4 en 5 juli alvast vrij in jullie agenda’s. In augustus volgt het internationaal treffen in Laon, waar we ons jubileum nog eens uitgebreid kunnen vieren met onze internationale vrienden. In oktober willen we jullie graag verrassen met een knallende verrassingsactiviteit en ditmaal richten we onze pijlen niet op de Boulodroom.

Zoals jullie zien heeft het bestuur al heel wat in petto voor jullie. Om het jaar nog spetterender te maken zou het fijn zijn als er nog een extra gouden randje rond komt. Steek met enkele collega’s eens de koppen samen en verras ons met een extra activiteit. Alle voorstellen zijn welkom op de ledenvergadering, bij een van de bestuursleden of via info@redknightsbelgiumii.be.

Ik hoop jullie allen mijn nieuwjaars- en verjaardagswensen te kunnen geven op onze ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie.

Greatz BUBA


ONZE INNIGE DEELNEMING
Met verdriet in het hart melden we het overlijden van Maria Tessens en Anna Janssen, moeder en grootmoeder van Johan Luyts, lid van onze club. Onze innige deelneming aan hem en de familie in deze zware periode.

MERCI!! #GATHERING2019

Beste red knights en liefhebbers,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden we in juni onze motorrit. Elk jaar kiezen we een goed doel naar waar de volledige opbrengst gaat. Vorig jaar kozen we voor De Bevertjes zodat zij hun snoezelruimte konden opfleuren. We waren zo onder de indruk van hun creativiteit en toewijding dat we besloten dit jaar terug de opbrengst te schenken aan hen om de ruimte af te werken.

Elk jaar opnieuw genieten we van de vele motorrijders en sympathisanten te verwelkomen in Oostkamp. Elk jaar opnieuw ontmoeten we vrienden van over gans Europa en we waren met meer dan 300 motorrijders! Op de barbecue ‘s avonds genoten meer dan 200 liefhebbers van het lekkere vlees. Wat een succes!

En dan nu, le moment suprême…

We hebben in totaal… (trommelgeroffel🥁) €2250 voor MPIGO De Bevertjes ingezameld!

Dankjewel aan iedereen die geholpen heeft op het weekend en/of genoten heeft van onze rit en drank. Jullie centjes komen in goede handen. Bedankt voor jullie positiviteit en jullie glimlach, we kijken er naar uit om jullie volgend jaar terug te verwelkomen.

Lieve groeten,

Buba, Comte le Balzac, Chuck, le Chat, Groggy, Switzeldinges, Baking Nurse en alle leden van Red Knights Belgium 2


ONZE INNIGE DEELNEMING
Met verdriet in het hart melden we het overlijden van Petrus Johannes Goossens, vader van Frank ‘Den Ollander’ Goossens, samen lid van onze club met zijn vrouw ‘Mina’. Onze innige deelneming aan hen en de familie in deze zware periode.

ONZE INNIGE DEELNEMING
Met verdriet in het hart melden we het overlijden van de echtgenote van een van onze leden, Conny Van Hoorebeke. Slechts 57 jaar oud, werd ze ontnomen uit het leven. Onze innige deelneming aan ons lid Ignace De Meyer en zijn familie in deze zware periode.

AANKONDIGING #GATHERING2019

Fier als een gieter presenteren we u onze poster voor de jaarlijkse rit voor het goede doel! Dit jaar gaan onze centjes naar De Bevertjes uit Oedelem, net als vorig jaar. De poster en meer informatie kan je hier vinden.


NIEUW JAAR, NIEUWE GEZICHTEN! 

Elk jaar verwelkomen we onze nieuwe leden en ridderen ze met een gepaste nickname. Dit jaar mochten we super veel nieuwe gezichten verwelkomen!

 • Bart Beké
 • Callewaert Stijn
 • Corvelyn Isabeau
 • Deconinck Stefaan
 • De Smet Matthias
 • Desnouck Koen
 • Gevaert Steve
 • Ghysens Dimitri
 • Hannes Bo (junior)
 • Hannes Tijl (junior)
 • Houtekier Sofie
 • Lemmens Thomas
 • Meere Olivier
 • Mijnendonckx Greet
 • Switzynck Leander (junior)
 • Vandenberghe Elke (junior)
 • Van De Kerkhove Enky
 • Van Muylen Jimmy

Drie leden kregen hun ‘red knights naam’:

 • Greet Mijnendonck as ‘PooPooh’
 • Ria wouters as ‘d’Onze’
 • Franklin Switzynck as “Kubusje”.

Voel je vrij om hen te vragen hoe ze aan deze pareltjes komen 😉 Foto’s kan je hier terugvinden.

Naast het ridderen, verkozen we ook Le Comte Balzac tot onze Vice President, Le Chat tot secretaris en Frankly Switzeldinges als Road Captain. Er zijn dit jaar dus geen veranderingen in het dagelijks bestuur.


GELUKKIG NIEUWJAAR 2019!

Beste Red Knights

We staan terug aan het begin van een nieuw jaar en dan is het tijd voor nieuwjaarsgroeten en een terugblik naar het voorbije jaar.

2018 was opnieuw een prachtig jaar waar we veel nieuwe gezichten mochten leren kennen. We hebben enkele prachtige motor toeren gereden zoals de jaarlijkse rit in Balen, de rit rond de 1ste wereldoorlog en zoveel andere topkilometers. Bedankt aan diegene om met zo’n prachtige initiatieven voor de dag te komen en hopelijk zijn er in 2019 nog anderen die iets voor de Red Knights uit hun mouw kunnen schudden.

2018 was ook het jaar van de mooie reis die we met een 30-tal leden konden maken naar Ierland. Het was een fantastische week met mooie momenten die gekoesterd zullen worden. Ook de shit momenten ( Greet M.). Ook onze jaarlijkse rit voor het goede doel was een succes. We konden met trots een cheque van 2000 euro aan het MPI de bevertjes overhandigen en zagen de vooruitgang van de snoezelruimte die we voor een stuk met onze rit konden sponseren. Ook in 2019 gaat de opbrengst van de rit opnieuw naar dit goede doel om hen de kans te geven dit mooie project te kunnen afweken.

Voor het jaar 2019 wens ik jullie en jullie gezin een fantastisch jaar, een goede gezondheid en veel veilige kilometers.

Ik hoop dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn op de Nieuwjaarsreceptie. Vergeet ook niet regelmatig de website van Red Knights Belgium 2 te bekijken. Zo ik zal jullie nu nog een prettige avond toewensen. Geniet er van en hou het veilig.

Greatz Buba

This page in English?